Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Written by Mireille

 

Kledingkast op maat – klassiek in herenhuis

Een kledingkast op maat laten maken is een must bij aankoop van bestaand huis. Zeker als dit een klassiek huis, een jaren dertig huis of een herenhuis is. Standaard oplossingen komen bij een kledingkast nooit precies en mooi uit. Een kledingkast op maat is echt een schitterende oplossing.

Nu kunnen we de volledige wand benutten waarbij alle deuren en panelen mooi uitlijnen met de bestaande profileringen en deurpanelen in het pand. Een rechte achterwand bij zo’n interieur op maat is perfect omdat dit efficient is voor de indeling van de ruimtes met de hang en legdelen van de kledingkast.

Written by Cees

Keuken op maat: modern & subtiel in Amsterdam

Een maatwerk keuken in het centrum van Amsterdam. Bij het ontwerp van een maatwerk keuken denk je dan vaak aan klassiek model. Vaak zien het omgekeerde beeld. In de eclectische interieurs van vandaag is het juist mooi om het keukenontwerp om te draaien. Dit betekent dat er een moderne keuken in een klassiek huis komt of juist een klassieke keuken in een modern appartement.

Written by Marta

Boekenkast keuken en interieur op maat – zwarte in olie op eikenhout

Maatwerk boekenkast en keuken op maat in Amsterdam. Deze moderne en prachtig ontworpen kueken en boekenkast zijn onlangs opgeleverd in dit nieuw ontworpen huis in Ijburg. In het fraai ontworpen huis komen de strakke ontwerpen goed tot hun recht. Deze zwarte boekenwand combineert perfect met andere natuurlijke kleuren en materialen zoals de lichte betonnen vloer en de lichte eiken elementen. De maatwerk keuken is in exact dezelfde context ontworpen.

Written by Cees

Klassieke maatwerk keuken in Amsterdam

Een klassieke keuken aan de Keizersgracht in Amsterdam. Eind 2015 hebben we de opdracht gekregen om een klassieke en maatwerk keuken te maken in massief hout hier in Amsterdam in een klassiekere en stijlvolle omgeving. De zogenaamde grachtengordel was van oudsher het rijkste en welvarendste deel van Amsterdam en op dat moment van Nederland. Het mooie is dan dat je de keuken hierop heel makkelijk kan otwerpen. Je weet ten slotte welke elementen je kan integreren: massief hout, paneeldeuren, krijtverf van Farrow & Ball, klassieke deuren en een marmeren keukenblad. De keuken is in opdracht van VIOS bouw en architect Jurgen Hertog van Emma architecten gebouwd.

Written by Thijs

Maatkasten, keukens en ontwerp: trends en favorieten in 2015

Keukens op maat, uw interieurbouw en maatwerk kleding en boekenkasten hebben weer de nodige ontwikkelingen doorstaan.

Nu het jaar ten einde loopt de laatste installatie deadlines moeten worden gehaald is het weer tijd om terug te blikken op het laatste jaar. Laten we dit doen aan de hand van onze mooiste maar ook interessantste projecten van dit jaar. 

Written by Marta

Kasten op maat: Dressoir, boekenkast en TV kast als wandmeubel

Kasten op maat en boekenkasten op maat combineren we steeds vaker als een geheel. Dit wandmeubel is samen met de klant ontworpen in hun nieuwe huis in Utrecht. Een wandvullende boekenwand was teveel in het interieur. Er moesten open en gesloten delen komen en de boekenwand diende een speelsere uitstraling te hebben en het wandmeubel zou een functie als TV kast moeten hebben.