Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

In verband met de zomervakantie is de showroom t/m 20 augustus niet dagelijks open. Indien u zeker wil weten of er iemand aanwezig is kunt u een email sturen om een afspraak te maken.

Because of summer holiday the showroom is not open every day untill 20 august. The best is to first send us and email to make an appointment.

 

 

 

 

 

 

 

 

Chique Classic

Maatwerk keukens laten maken ontwerpen is zeker smaak en trend gevoelig maar toch is de omgeving en het huis van grote invloed op de eindkeuzes. Vaak leent een klassiek huis zich voor de klassieke keuken. Oock onderscheidt vier hoofdstijlen met betrekking tot de keukens op maat. Uiteraard worden de keukenontwerpen altijd geheel naar wens uitgetekend. Dat betekent dat er binnen de generieke hoofdstijlen in het ontwerp altijd gevarieerd wordt totdat een unieke keuken op maat speciaal en alleen voor u als klant is ontworpen.


De hoofdstijlen zijn als volgt:


Urban Modern: moderne vaak greeploze keukens met gespoten of eiken fronten of een combinatie hierin.


Urban 30’s: een combinatie tussen modern en klassiek. Strakkere keukens op maat met eenvoudige paneeldeuren en plinten maar verder geen sierelementen waardoor perfect passend in jaren dertig/ jaren ’30 huizen.


Chique Classic: klassieke keukens met geprofileerde paneeldeuren en veel decoratieve en bewerkte stijl en sierelementen.


Country Classic: Enigszins klassieke keukens met paneeldeuren maar met simpelere decoratieve elementen en meer landelijke elementen.


Meer chique-classic zien? Ga naar Photo Gallery

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN