3D ONTWERP

Keukendealers in Amsterdam zullen altijd eerst een ontwerp maken voordat beslissingen worden genomen. Bij het laten ontwerpen van een maatwerk keuken zal niet vanuit een standaardd model worden geredeneerd. Per klant zal de ruimte worden bekeken en zullen de eerste wensen worden besproken waarbij ook duidelijk rekening wordt gehouden met ergonomische wensen in de keuken.


Hierna zal Oock een eerste draft maken voor de 3D. Veelal wordt hiervoor 3D max gebruikt. Een realistisch tekenprogramma waarin u uw maatwerk ontworpen keuken zeer echt voor zich ziet. Details van de keuken kunnen zeer realistisch worden verbeeld. Dus ook de tegels, de parketvloer en de ramen zijn op de juiste positie aangebracht. Ook de lichtinval in de keuken kan perfect worden uitgetekend.


Deze ontwerpen in 3D kosten tijd om te maken maar geven een fantastisch beeld van de uiteindelijke keuken. Aangezien er meerdere 3D ontwerpen van uw maatwerk keuken worden gemaakt zal uiteindelijke twijfel worden weggenomen over het definitieve model keuken.


3D ontwerpen zijn dus de basis voor goed keukenontwerp. Nadat beslissingen omtrent de stijl en indeling zijn genomen zullen tekeningen in AutoCad worden gemaakt met daarop de exacte maatvoering, dwarsdoorsnedes en vooraanzichten.

Meer 3D ontwerpen zien? Ga naar Photo Gallery

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN

 

[/column]