ACCESOIRES & OPTIES

Een keuken op maat laten maken? Onafhankelijk van de keuzes die u maakt qua model en indeling kunnen alle moderne technieken en systemen worden geintegreerd in uw te ontwerpen maatwerk keuken.


Op deze pagina een overzichtelijk weergave van de mogelijke opties en accesoires die kunnen worden geintegreerd in de keuken. Uiteraard zijn meerdere keuzes mogelijk maar dit is een selectie die wij hebben gemaakt op basis van kwaliteit, uiterlijk en functionaliteit.


Apothekerskasten


De apothekerskasten zijn er met vele functionaliteiten, Oock kiest vaak voor het merk PEKA. Uittrekbare systemen worden het vaakst gekozen maar ook systemen met een draaimogelijkheid zijn echt praktisch.


Hoeksystemen


Hoeksystemen zijn in vele keukenruimtes zeer belangrijk om verloren ruimte terug te winnen. Maatwerk keukens kunnen worden voorzien van systemen van LeMans en Peka. LeMans het uittrekbare systemen die in de draairichting meelopen.

Caroussel systemen zijn ook mogelijk daarbij blijft het systeem in de hoekkast.


Lades


Ladesystemen van BLUM worden geintegreerd in onze maatwerk keukens. Deze worden uitgerust met soft closing of met push to open systemen. Vele maten zijn mogelijk. Vraag uw keukenontwerpen om tekst en uitleg.


Klepsystemen


Hydraulische klepsystemen zijn een erg handige optie bij bovenkasten. Wel van belang is kwalitatief hoogwaardige systemen toe te passen.


Bestekbakken


Oock is een specialist is het maken van houten bestekbakken op maat. Deze worden uiteraard exact ingemeten en de vakken exact voor u op maat gemaakt.


Schuifsystemen


Ook kunnen voor de bovenkasten prachtige schuifsystemen van Hettich worden geintegreerd.


Verlichting


In de keukens zullen vaak meubelspots worden geintegreerd in de onderzijde van de keukenkasten maar ook onderin de planken. De keuzes zijn divers, halogeen of ledspots.


Elektrasystemen


Systemen van Evoline zijn erg praktisch. Deze worden in het keukenblad geintegreerd en komen dus uit het blad omhoog. Een praktische oplossing dus.


Apparatuur


Graag verwijzen we u naar onze pagina die geheel gewijd is aan apparatuur.

Accesoires en opties zien? Ga naar Photo Gallery

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN

 

[/column]