Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Architect


Architecten en uw interieurarchitect nemen veel werk uit handen bij een verbouwing of interieurbouw project. Waar het interieurontwerp vaak vrijblijvend interieur en algemene stijl en design keuzes initieert is het werk van de architect concreet en technisch gecombineerd met aandacht voor de stijl en het design.


Aangezien Oock meubels, inbouwkasten, keukens op maat en interieur projecten ontwerpt, produceert en monteert treedt Oock steeds vaker als architect op in onderdelen van de verbouwing of uw interieurbouw project. Het gaat hier dan om de decoratieve afwerking van het pand als onderdeel van de afbouw. Denk hierbij aan alle inbouwkasten, plinten, deuren en keukens.


Waarom is het dan belangrijk een coordinerende speler als Oock in te huren?


Aangezien de inbouwmeubels, decoratieve aftimmering en een keuken op maat in de eindfase plaatsvinden van een verbouwing dienen zaken perfect op elkaar te worden afgestemd zonder dat de stijl en het uiterlijk ondergesneeuwd raken. De juiste bouwkundige voorbereiding is belangrijk evenals afstemming daarover met installateurs, aannemers en loodgieters alsmede met vloerenleggers en andere specialisten in huis.


Oock als architect zal de afstemming verzorgen, de juiste interieur keuzes maken en de juiste technische tekeningen maken in AutoCad waarmee iedereen uit de voeten kan. Heldere projectplanning, inmeten van de zaken, tekenwerk en communicatie met alle betrokkenen zorgen voor efficiency in de afbouw. U zult zien dat deze coordinerende functie van de architect veel geld, tijd en stress bespaart bij uw interieurproject.


Naast deze planmatige zaken zal de architect nooit de uiteindelijke stijl en ontwerpelementen uit het oog verliezen en u hierbij bijstaan in het gehele proces.

Meer architect zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN