Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Badkamerkasten


Badkamerkasten op maat zijn een prachtige en functionele aanwinst voor uw huis. Badmeubels worden in hoge kwaliteit en echt als maatmeubel ontworpen. Uw badmeubel of badkamerkast kan worden gemaakt in eiken fineer, eiken of kan worden gespoten in een kleur naar wens. In ons ontwerp zullen we altijd rekening houden met uw wensen en gedrag. Een stenen blad van bijvoorbeeld graniet of corian kan een perfecte keuze zijn.


Gootstenen in natuursteen kunnen worden geintegreerd maar ook kunnen de werkbladen zodanig worden gemaakt dat er mooie wasbakken op het blad kunnen worden geplaatsts. Zo heeft uw badmeubel en badkamerkast op maat de uitstraling die bij uw huis passen. Functioneel wordt uw badmeubel zodanig ontworpen dat ladesystemen van BLUM, met blummotion integreren rondom uw sifond en afvoer.


Alle oplossingen zijn mogelijk omdat de badmeubels en badkamerkasten van Oock geheel op maat en stijl worden ontworpen. De meubels op maat dienen in lijn te zijn met andere interieur elementen in uw huis. Daarom worden de badmeubels en badkamerkasten eerst geheel in 3D uitgewerkt totdat ze geheel aan uw wensen voldoen. Ook geven we uitgebreide adviezen over verder mogelijkheden als bijv. betoncirree, mortex of beton. Oock levert ook spiegels en verlichting.

Meer badkamerkasten zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN