Modern klassieke boekenkast – maatwerk design in hout

Written by Alex
Modern klassieke boekenkast
Modern klassieke boekenkast

 

Modern klassieke boekenkast–  maatwerk design  in hout

Moderne klassieke boekenkasten en kasten op maat zijn altijd fraai in te passen in de moderne interieurs. Deze maatkast in Amsterdam komt prachtig tot zijn recht in dit onder onder architectuur ontworpen pand. Het pand is een oude pastorie vlak achter de Jordaan aan de rand van het centrum in Amsterdam. De kast op maat is in samenspraak met de architect/interieurontwerpster ontworpen.

Boekenkast op maat

Written by Mireille
Boekenkast op maat
Boekenkast op maat

 

Boekenkast op maat

Boekenkast op maat. In Amsterdam hebben we vaak een keuze tussen de klassieke boekenkast op maat en de moderne boekenkast. Klassiekere of jaren dertig huizen kunnen mooie klassiekere maatkasten herbergen maar de laatste tijd maken we veel ontwerpen voor moderne design boekenkasten of wandkasten die gecombineerd met de juiste interieurkeuzes in moderne en klassieke huizen tot hun recht komen.

Kledingkast op maat - klassiek in Herenhuis

Written by Mireille

 

Kledingkast op maat – klassiek in herenhuis

Een kledingkast op maat laten maken is een must bij aankoop van bestaand huis. Zeker als dit een klassiek huis, een jaren dertig huis of een herenhuis is. Standaard oplossingen komen bij een kledingkast nooit precies en mooi uit. Een kledingkast op maat is echt een schitterende oplossing.

Nu kunnen we de volledige wand benutten waarbij alle deuren en panelen mooi uitlijnen met de bestaande profileringen en deurpanelen in het pand. Een rechte achterwand bij zo’n interieur op maat is perfect omdat dit efficient is voor de indeling van de ruimtes met de hang en legdelen van de kledingkast.

Wandvullende maatwerk kast – modern in stijl

Written by Mireille

 

Wandvullende moderne maatwerk kast – modern in stijl

Maatwerk wandkast

Maatwerk kast met geintegreerde open haard en beklede bank. Vorig jaar hebben we in een mooie samenwerking met de klant en de interieurarchtitect een prachtige wandkast ontworpen. Het huis is een nieuwbouw huis in Utrecht met een mooie lichte ruimte voor zowel de woonkamer en de keuken.

Het idee van de wandkast op maat is om een wandvullende oplossing te vinden waarbij opbergruimte onstaat en een mooie overgang plaatsvindt tussen de maatwerk keuken en het woondeel. De wens was daarbij om alles te laten doorlopen in een bank. Daarnaast moest er een open haard worden geintegreerd en diende de uitstraling vrij minimalistisch te blijven.

Keuken op maat: modern & subtiel in Amsterdam

Written by Cees

Keuken op maat: modern & subtiel in Amsterdam

Een maatwerk keuken in het centrum van Amsterdam. Bij het ontwerp van een maatwerk keuken denk je dan vaak aan klassiek model. Vaak zien het omgekeerde beeld. In de eclectische interieurs van vandaag is het juist mooi om het keukenontwerp om te draaien. Dit betekent dat er een moderne keuken in een klassiek huis komt of juist een klassieke keuken in een modern appartement.