Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Boekenkast keuken en interieur op maat – zwarte in olie op eikenhout

Written by Marta

Boekenkast keuken en interieur op maat – zwarte in olie op eikenhout

Maatwerk boekenkast en keuken op maat in Amsterdam. Deze moderne en prachtig ontworpen kueken en boekenkast zijn onlangs opgeleverd in dit nieuw ontworpen huis in Ijburg. In het fraai ontworpen huis komen de strakke ontwerpen goed tot hun recht. Deze zwarte boekenwand combineert perfect met andere natuurlijke kleuren en materialen zoals de lichte betonnen vloer en de lichte eiken elementen. De maatwerk keuken is in exact dezelfde context ontworpen.

Klassieke maatwerk keuken in Amsterdam

Written by Cees

Klassieke maatwerk keuken in Amsterdam

Een klassieke keuken aan de Keizersgracht in Amsterdam. Eind 2015 hebben we de opdracht gekregen om een klassieke en maatwerk keuken te maken in massief hout hier in Amsterdam in een klassiekere en stijlvolle omgeving. De zogenaamde grachtengordel was van oudsher het rijkste en welvarendste deel van Amsterdam en op dat moment van Nederland. Het mooie is dan dat je de keuken hierop heel makkelijk kan otwerpen. Je weet ten slotte welke elementen je kan integreren: massief hout, paneeldeuren, krijtverf van Farrow & Ball, klassieke deuren en een marmeren keukenblad. De keuken is in opdracht van VIOS bouw en architect Jurgen Hertog van Emma architecten gebouwd.

Maatkasten, keukens en ontwerp: trends en favorieten in 2015

Written by Thijs

Maatkasten, keukens en ontwerp: trends en favorieten in 2015

Keukens op maat, uw interieurbouw en maatwerk kleding en boekenkasten hebben weer de nodige ontwikkelingen doorstaan.

Nu het jaar ten einde loopt de laatste installatie deadlines moeten worden gehaald is het weer tijd om terug te blikken op het laatste jaar. Laten we dit doen aan de hand van onze mooiste maar ook interessantste projecten van dit jaar. 

Kasten op maat: Dressoir, boekenkast, TV kast als wandmeubel

Written by Marta

Kasten op maat: Dressoir, boekenkast en TV kast als wandmeubel

Kasten op maat en boekenkasten op maat combineren we steeds vaker als een geheel. Dit wandmeubel is samen met de klant ontworpen in hun nieuwe huis in Utrecht. Een wandvullende boekenwand was teveel in het interieur. Er moesten open en gesloten delen komen en de boekenwand diende een speelsere uitstraling te hebben en het wandmeubel zou een functie als TV kast moeten hebben. 

Maatwerk keuken, inbouw & kledingkasten: interieur door OOCK

Written by Marta

Maatwerk keuken, maatkasten en kledingkasten: Totaal interieurproject door OOCK

Maatwerk keuken met beton blad en eiken: modern country in nieuwgebouwde boerderij-woonhuis.

Een keuken op maat met eiken en witte fronten gecombineerd in een landelijke setting met een betonnen blad. We noemen dit modern country stijl In deze nieuw gebouwde boerderij met betonnen vloeren en veel stalen deuren en ramen is er heel veel lichtinval. Wat opvalt is dat de moderne elementen als staal en beton prachtig combineren met natuurlijk eiken. 

Kasten op maat en trends

Written by Marta & Oock

Kasten op maat en trends

Kasten op maat, maatkasten en trends. Een ingewikkeld verhaal. Toch zullen we een idee geven van wat er speelt op het gebied van maatkasten.

Allereerst moeten we concluderen dat de “kast op maat” een trend is. Iedereen die verhuist of een huis koopt heeft het er wel eens over of heeft er wel eens naar gezocht. In dit artikel zal ik twee richtingen van trends beschrijven. Laten we beginnen met een grove categorisatie om het overzicht te behouden. Om het makkelijk te houden is er tenn eerste onderscheid tussen de praktische, functionele maatkast en de meer decoratieve kasten zoals boekenwanden.