Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Maatwerk keukens in klassieke uitvoering

Written by Cees

Maatwerk keukens in klassieke uitvoering

Keukens op maat gemaakt in klassiekere uitvoering met paneeldeuren. Bij maatgemaakte keukens komen steeds meer klanten met de vraag hoe een klassiekere keuken te ontwerpen in eigentijdse interieurs. Vanuit onze keuken ontwerpstudio in Amsterdam ontwerpen en leveren we steeds weer klassieke keukens.

Klassiek interieurwerk op maat

Written by Chiara
Klassiek houtwerk

Klassiek interieurwerk op maat

Topkwaliteit in interieurwerk op maat. OOCK is specialist in het maken en intsalleren van klassieke interieurs, kasten, keukens, radiatorombouw en speciale inloopkasten. Zowel in Nederland als in het buitenland staat OOCK garant voor topdesign, uitwerking in detail en uitvoering in detail.

Inloopkasten in Amsterdam - luxe design

Written by Mireille
Inloopkast Amsterdam
Inloopkast Amsterdam

Inloopkasten in Amsterdam - luxe design

Inloopkasten en kledingkasten op maat in Amsterdam zijn trendy, noodzakelijk en gewild. Maatwerk is het mooiste en alleen dan worden de indeling in stijl helemaal perfect. Het lijkt vaak makkelijk: alleen wat legplanken en wat hangdelen. Bij een goed ontworpen inloopkast komt echt meer kijken. De kasten hebben vaak open delen en gesloten delen in de kast. Dit betekent dat er allereerst naar de stijl moet worden gekeken van de gesloten delen. Deze moet als geheel perfect aansluiten bij vloer, architecturele details en ook bij de wensen qua indeling en functionaliteit. Verder zijn inloopkasten gemaakt als volwaardige interieurprojecten en hoogwaardig maatwerk. 

Kasten op maat in IJburg - Amsterdam

Written by Chiara

Kasten op maat in IJburg, Amsterdam

Kasten op maat laten ontwerpen? Dat was de eerste logische gedachte die bij de opdrachtgever opkwam. Deze klant heeft haar huis in Amsterdam Ijburg onder architectuur laten ontwerpen. Om het allemaal strak en modern te krijgen was maatwerk de enige oplossing om de ruimtes zo effectief mogelijk te benutten. In dit huis te IJburg in Amsterdam kregen we de opdracht om een mooie ingebouwde maatast in een verleningen van de woonkamer te maken en een mooie maatwerk kledingkast.

Kamer ensuite laten maken?

Written by Mireille
Kamer ensuite laten maken
Kamer ensuite

Kamer ensuite laten maken?

Kamer ensuite

Kamer ensuite op maat laten maken? Ondanks de vele moderne projecten en trends is er nog steeds veel vraag naar de klassieke kamer ensuite of naar de klassieke keuken op maat. Deze interieurprojecten op maat zijn vaak bijpassend bij de stijl van de oude  huizen in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. De ensuite maakt deel uit van het houtwerk in huis zoals de deuren, kozijnen en plinten. De inrichting staat hier los van en kan op allerlei wijzen worden ontworpen.

Modern klassieke boekenkast – maatwerk design in hout

Written by Alex
Modern klassieke boekenkast
Modern klassieke boekenkast

 

Modern klassieke boekenkast–  maatwerk design  in hout

Moderne klassieke boekenkasten en kasten op maat zijn altijd fraai in te passen in de moderne interieurs. Deze maatkast in Amsterdam komt prachtig tot zijn recht in dit onder onder architectuur ontworpen pand. Het pand is een oude pastorie vlak achter de Jordaan aan de rand van het centrum in Amsterdam. De kast op maat is in samenspraak met de architect/interieurontwerpster ontworpen.