Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Kasten op maat in IJburg - Amsterdam

Written by Chiara

Kasten op maat in IJburg, Amsterdam

Kasten op maat laten ontwerpen? Dat was de eerste logische gedachte die bij de opdrachtgever opkwam. Deze klant heeft haar huis in Amsterdam Ijburg onder architectuur laten ontwerpen. Om het allemaal strak en modern te krijgen was maatwerk de enige oplossing om de ruimtes zo effectief mogelijk te benutten. In dit huis te IJburg in Amsterdam kregen we de opdracht om een mooie ingebouwde maatast in een verleningen van de woonkamer te maken en een mooie maatwerk kledingkast.

Kamer ensuite laten maken?

Written by Mireille
Kamer ensuite laten maken
Kamer ensuite

Kamer ensuite laten maken?

Kamer ensuite

Kamer ensuite op maat laten maken? Ondanks de vele moderne projecten en trends is er nog steeds veel vraag naar de klassieke kamer ensuite of naar de klassieke keuken op maat. Deze interieurprojecten op maat zijn vaak bijpassend bij de stijl van de oude  huizen in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. De ensuite maakt deel uit van het houtwerk in huis zoals de deuren, kozijnen en plinten. De inrichting staat hier los van en kan op allerlei wijzen worden ontworpen.

Modern klassieke boekenkast – maatwerk design in hout

Written by Alex
Modern klassieke boekenkast
Modern klassieke boekenkast

 

Modern klassieke boekenkast–  maatwerk design  in hout

Moderne klassieke boekenkasten en kasten op maat zijn altijd fraai in te passen in de moderne interieurs. Deze maatkast in Amsterdam komt prachtig tot zijn recht in dit onder onder architectuur ontworpen pand. Het pand is een oude pastorie vlak achter de Jordaan aan de rand van het centrum in Amsterdam. De kast op maat is in samenspraak met de architect/interieurontwerpster ontworpen.

Boekenkast op maat

Written by Mireille
Boekenkast op maat
Boekenkast op maat

 

Boekenkast op maat

Boekenkast op maat. In Amsterdam hebben we vaak een keuze tussen de klassieke boekenkast op maat en de moderne boekenkast. Klassiekere of jaren dertig huizen kunnen mooie klassiekere maatkasten herbergen maar de laatste tijd maken we veel ontwerpen voor moderne design boekenkasten of wandkasten die gecombineerd met de juiste interieurkeuzes in moderne en klassieke huizen tot hun recht komen.

Wandvullende maatwerk kast – modern in stijl

Written by Mireille

 

Wandvullende moderne maatwerk kast – modern in stijl

Maatwerk wandkast

Maatwerk kast met geintegreerde open haard en beklede bank. Vorig jaar hebben we in een mooie samenwerking met de klant en de interieurarchtitect een prachtige wandkast ontworpen. Het huis is een nieuwbouw huis in Utrecht met een mooie lichte ruimte voor zowel de woonkamer en de keuken.

Het idee van de wandkast op maat is om een wandvullende oplossing te vinden waarbij opbergruimte onstaat en een mooie overgang plaatsvindt tussen de maatwerk keuken en het woondeel. De wens was daarbij om alles te laten doorlopen in een bank. Daarnaast moest er een open haard worden geintegreerd en diende de uitstraling vrij minimalistisch te blijven.

Kledingkast op maat - klassiek in Herenhuis

Written by Mireille

 

Kledingkast op maat – klassiek in herenhuis

Een kledingkast op maat laten maken is een must bij aankoop van bestaand huis. Zeker als dit een klassiek huis, een jaren dertig huis of een herenhuis is. Standaard oplossingen komen bij een kledingkast nooit precies en mooi uit. Een kledingkast op maat is echt een schitterende oplossing.

Nu kunnen we de volledige wand benutten waarbij alle deuren en panelen mooi uitlijnen met de bestaande profileringen en deurpanelen in het pand. Een rechte achterwand bij zo’n interieur op maat is perfect omdat dit efficient is voor de indeling van de ruimtes met de hang en legdelen van de kledingkast.