Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Inbouwkasten en kasten op maat


Oock levert alle typen inbouwkasten. Maatkasten en kasten op maat worden zonder standaard voor u ontworpen. Oock levert, installeert en ontwerpt alle types maatkasten, kasten op maat en inbouwkasten. Oock werkt niet met standaard elementen of maten, alle ontwerpen en maten zijn mogelijk. Maatkasten met paneeldeuren zijn erg populair maar oock levert ook prachtige moderne maatkasten en kasten op maat. Oock heeft diverse soorten paneeldeuren haar collectie zodat we altijd de juiste en bijpassende profilering in uw maatkast laten terugkomen.

Het voordeel van inbouwkasten is dat de maatkasten in delen worden gemaakt en voor u gemonteerd worden. U zult hier niets van zien in het eindresultaat en de kast wordt een echt onderdeel van het huis. Oock meet de ruimte op voordat er met het werk begonnen wordt en maakt eerst 3D ontwerpen voor uw inbouw kasten op maat. De kwaliteit is ambachtelijk en alles ziet eruit alsof het uit een deel gemaakt is.

Oock heeft uitgebreide keuzes in accesoires rondom de maatwerk kasten. Moderne technieken zoals uitschuifsystemen en ladesystemen worden geintegreerd in uw kast op maat. Het unieke van de inbouwkasten is naast de snelle levertijd de enorme variatie aan keuzes voor de klant uit bijv. paneeldeuren, plinten en profileringen. Onder de link werkwijze in de menu balk staat exact waarin u kunt varieren en wat onze werkwijze is. Extra informatie over de stijl en de prijs vindt u rechts via de links in de photo gallery bovenaan. De klant krijgt altijd een 3D ontwerp dat in samenspel wordt aangepast wordt op uw exacte wensen voordat het definitief in productie gaat.

Meer inbouwkasten zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN