Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieurbouw


De specialiteit van Oock is het uitvoeren van totale interieurbouw projecten zoals gehele verbouwingen, horeca interieurs, bibliotheken, uw gehele inrichting of kantoorpand. Tijdens het design proces van uw interieurbouw project maakt Oock voor u uitgebreide AutoCad tekeningen en 3-D visualisaties. Zeker voor de grotere projecten zijn 3-D visualisaties erg handig voor de klant om een goede indruk te krijgen van het aan te schaffen interieur, de kleuren en de ontwerpen. Oock werkt samen met een netwerk aan hoog gekwalificeerde toeleveranciers en bedrijven om aan uw wensen te voldoen.


Oock specialiseert zich in de decoratieve afbouw als geheel. Zo zal een typisch interieurbouw project voor particulieren bestaan uit het ontwerpen, fabriceren en inbouwen van alle kasten, keukens op maat, plinten, trappen, decoratief houtwerk en bijvoorbeeld binnendeuren, kozijnen en vloeren.


Voor kantoren en bedrijven zijn dit ook zaken als werkplekken inrichten, balies, recepties en functionele opbergruimtes ontwerpen en meedenken in de filosofie van het bedrijf.


Qua stijl en ontwerp heeft Oock nu juist die toegevoegde waarde. Het technisch en kwalitatieve deel is zeer hoogwaardig dat is bewezen. Daarnaast zal Oock zijn eigen visie tentoonspreiden mbt uw interieurbouw project qua stijl en ontwerp, vaak een verrassende combinatie van klassiek met modern aangevuld met mooie eigentijdse kleuren passend bij uzelf en en uw huis.


Hoe werkt het? In een persoonlijk gesprek zullen wij uw wensen uitgebreid bespreken waarna een plan van aanpak afgestemd op uw situatie wordt opgesteld. Hierna volgt een heldere offerte met daarin alle keuzemogelijkheden vastgelegd.

Meer interieurbouw zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN