Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieurontwerp & 3D


Interieurontwerp en 3D zijn onlosmakend verbonden met het leveren van interieur en interieurbouw projecten. Ruimtes dienen te voldoen aan bouwbesluiten en dienen zowel functioneel als stijlvol en trendy te zijn. Daarom begint het ontwerpen van een huis, kantoor, meubel, maatwerk keuken of ander interieurelement met een top design van uw interieur.


Oock is gespecialiseerd in het gehele traject. Door middel van 3D presentaties in 3D max en een heldere uitleg daarom heen wordt een eerste start van uw project gemaakt. Wij luisteren goed en integreren wensen, stijl en design samen met uw wensen en de benodigde functionaliteit. Dit vergt veel mensenkennis, geduld en materiaalkennis. Oock treedt op als de totale interieur architect.


Vormgeving en het maken en realiseren van uw project kunnen bij Oock worden geintegreerd. Zo geeft u het gehele project uit handen. Oock werkt als interieurontwerper voor zowel particuliere als bedrijfsmatige projecten. Het kan een uitwerking zijn van uw keuken maar ook het gehele huis of kantoor inrichten behoort tot de mogelijkheden. Oock kan de gehele projectplanning doen en ook alle andere betrokkenen coordineren indien gewenst.


3D tekeningen worden na goedkeuring ook omgezet in 2D AutoCad ontwerpen waarbij alle maatvoering en exacte ontwerpen worden omgezet in bouwtekeningen voor onze productie, de aannemer of uw architect.

Meer interieurontwerp & 3D zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN