Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

KEUKENBLADEN


Keukenbladen in graniet, composiet, corean, dekton en silestone of klassiekere werkbladen in terrazzo of beton. Oock levert alle denkbare werkbladen of keukenbladen zelfs in marmer. Meestal in combinatie met de levering van een maatwerk keuken. Bij de keuken op maat is het werkblad de finishing touch die de keuken compleet maakt. Alle uitsparingen zijn mogelijk en alles is speciaal voor u op maat gezaagd.


De materialen zijn puur natuur en echt natuurlijk. Helaas zijn er veel niet echte materialen op de markt. Via ons krijgt een zeer persoonlijk advies over welk natuurstenen werkblad het beste bij u past. Dit heeft veel te maken met praktische zaken met betrekking tot uw gedrag in de maatwerk keuken en met bijvoorbeeld het schoonmaken van het keukenblad. Granietsoorten als Star Galaxy, Jet Black en Steel Grey en Nero Angola zijn zeer goed te onderhouden. Natuursteen als Belgisch hardsteen alsmede terrazzo zijn poreuzer en moeilijker schoon te houden.


Uiteraard levert Oock ook losse keukenbladen. Het mooie aan dit proces is dat er weinig standaarden zijn. Eerst wordt alles ingemeten door middel van een mal. Daarna volgt een tekening van het ontwerp waarna alles keurig wordt ingebouwd.


Oock levert granieten keukenbladen als Star Galaxy, Kashmir White, Steel Grey, Impala Grey, Nero Angola en Jet Black. Ook apartere soorten als Olimpo Perlato. Marmer soorten zijn bijvoorbeel carrara en bianco rossa en sivec. Verder is Oock een dealer van composiet van Silestone en Levantina. Tevens levert Oock nieuwere soorten als Dekton van Silestone en Corean en HiMacs van LG.

Meer keukenbladen zien? Ga naar Photo Gallery

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN

 

[/column]