Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Kledingkasten


Oock levert stijlvolle maatkasten, inloopkasten en kledingkasten in hoge kwaliteit.U kunt zelf uw kledingkast of kast op maat samenstellen met behulp van onze heldere keuzemogelijkheden. Door slimme materiaalkeuzes is een maatkast snel ontworpen. De binnenkant van de kast op maat is zelf in te delen. De kasten op maat worden geleverd met schuif of draaideuren.

Ontwerpen, inmeten en opbouw van de kledingkasten op maat is altijd inclusief de offerte! Levertijd 4-6 weken.

 

Kledingkasten en maatkasten zijn noodzakelijk in ieder huis. Onze kledingkasten zijn geheel maatwerk en worden aangepast aan uw wensen of aan de stijl van uw huis. In een jaren 30 huis zullen we werken met paneeldeuren maar vaak werken we ook met strakke moderne deuren zodat uw maatwerk kledingkast of kasten op maat een moderne uitstraling krijgt. Het ontwerp van uw kledingkast is geheel op maat. Oock werkt niet met standaard elementen waardoor alle opstellingen en ontwerpen mogelijk zijn voor uw kledingkast of inloopkast. 


De kasten op maat worden ingebouwd waardoor het altijd lijkt alsof de kledingkast of inloopkast onderdeel is van uw pand. De ontwerpen voor de maatkasten worden eerst voor u in 3D uitgewerkt totdat alles naar uw wens is.

 

Meer kledingkasten en inloopkasten zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN