Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Maatwerk keuken, inbouw & kledingkasten: interieur door OOCK

Written by Marta

Maatwerk keuken, maatkasten en kledingkasten: Totaal interieurproject door OOCK

Maatwerk keuken met beton blad en eiken: modern country in nieuwgebouwde boerderij-woonhuis.

Een keuken op maat met eiken en witte fronten gecombineerd in een landelijke setting met een betonnen blad. We noemen dit modern country stijl In deze nieuw gebouwde boerderij met betonnen vloeren en veel stalen deuren en ramen is er heel veel lichtinval. Wat opvalt is dat de moderne elementen als staal en beton prachtig combineren met natuurlijk eiken. 

 Allereerst foto’s van de keuken. Foto 1 laat een mooi overzicht zien van de keuken, let op de betonnen vloer en het beton blad die mooi combineren met de natuurlijk eiken fronten. Alle fronten in massief eiken is misschien teveel in deze Modern Country setting, daarom zijn er ook witte fronten ingebracht in het keukenontwerp. Ook een deel van het blad is in massief eiken om het geheel wat te breken.

Maatwerk keuken eiken 1  

Maatwerk keuken in moderne country stijl: ook de volgende foto's laten het overzicht zien van de keuken op maat om een gevoel te krijgen van het totaal. Let op de mooie lichtinval en het ruimtelijk effect, en de mooie maar ook speelse contrasten tussen beton, eiken RVS en wit gecombineerd met de stalen deuren en ramen.

Maatwerk keuken eiken 2

De moderne maatwerk keuken in een oogopslag: de retro stoelen, stalen ramen en eiken balken geven in deze moderne keuken op maat een knopoog naar de landelijke stijl en architectuur. Ook de robuuste tafel in eiken past mooi in het interieur.

Maatwerk keuken eiken 4

Hierbij nog meer voorbeelden van de keuken op maat: de Wehstahl oven is het focuspunt in de keukenwand met eiken fronten. Meerdere ovens zorgen voor een optimale mogelijkheid grote maaltijden te bereiden.

Maatwerk keuken eiken 5

De volgende foto geeft aan hoe het beton blad combineert met de mooi ingefreesde lades in eikenhout. De fronten van deze maatwerk keuken zijn in massief eiken en zijn in de olie gezet in olie van Monocoat.

Maatwerk keuken eiken 9

Hierbij nog een voorbeeld van hoe alle moderne accesoires kunnen worden geintegreerd. Een echte koffielade is in de zijkant van de keuken op maat gemonteerd. Ideaal en trendy!

Maatwerk keuken eiken 8

Maatkasten, wandkasten en inbouwkasten: strak modern maar met een knipoog naar het robuustere uiterlijk

Maatkasten en kasten op maat, onmisbaar in huis maar ook een aanwinst als interieur decoratie. De volgende foto's zijn van door OOCK ontworpen kasten in hetzelfde boerderij nieuwbouw pand. Ze combineren mooi met de keuken en de stalen ramen en deuren. De kleur heeft een warme invloed op de kamer ondanks het moderne ontwerp. De ingebouwde open haard maakt dat het interieur en kast toch die warme uitstraling behouden. Er is hier een matte wandverf gebruikt om het mooiste effect te krijgen.

Maatkast 1

 

Kastenwand met mooie donkere mat geschilderde deuren en een open haard

Maatkast 2

Kastenwand op maat met ingebouwde open haard en schouw

Maatkast 3

Maatkast, opbergkast of wandkast

Maatkast 4

Maatgemaakte kledingkast

Kledingkast 1

extra