Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

AboutUs1

About Us

Boekenkasten, kamer ensuite, maatwerk keukens, klassiek timmerwerk, interieurontwerp en kledingkasten op maat. Oock maatwerk is uw traditionele meubelmaker.

Laat ik mijzelf en Oock Maatwerk aan u voorstellen:

Na een opleiding interieurontwerp en een jarenlange ervaring in de productie en het ontwerp van (vaak massief houten) maatwerk meubels en interieurs hebben wij ons sinds 2013 volledig gespecialiseerd in het leveren, produceren en ontwerpen van traditioneel gemaakt maatwerk meubelwerk. De geleverde projecten bestaan uit ingebouwde boekenwanden, kamer ensuite en keukens (modern tot klassiek) tot aan inloopkasten of monumentaal timmerwerk.

Kwaliteit en Ontwerp

De hoge kwaliteit wordt bereikt doordat de maatwerk interieurprojecten eerst geheel worden uitgedacht en tot in detail worden uitgetekend en ontworpen totdat de juiste stijl in het ontwerp is gevonden. Het juiste (modern of klassiek) ontwerp, de juiste verhoudingen, materialen en kleuren zijn voor ons bepalend in het ontwerpen van uw meubel.

Daarna wordt uw maatwerk kast of keuken op maat vanaf het ontwerp op traditionele wijze en op maat gebouwd met de juiste materialen. Onze ervaring leert dat het werken in hoge kwaliteit met duurzame materialen een “must” is. Alleen op deze wijze heeft het meubelwerk stevigheid in de constructie en behoudt het vele jaren achtereen dezelfde kwaliteit en uitstraling. In deze branche is goedkoop echt duurkoop.

Traditioneel gemaakt is overigens niet gelijk aan klassiek. Ook ontwerp ik zeer moderne eigentijdse kasten maar wel op die traditionele wijze gemaakt.

Het liefst werken we met massief hardhout maar andere materialen worden ook gebruikt mits juist ontworpen. De afwerking vindt plaats in de meest hoogwaardige lakken of olie. Een project als een maatwerk boekenkast wordt in “meubelmakers” kwaliteit ontworpen en gebouwd. Kenmerkend voor deze kwaliteit is dat bijvoorbeeld alle verbindingen onzichtbaar zijn, er wordt gewerkt met dubbele wanden en er klassieke keeplatten en houtprofileringen worden gebruikt.

Aanpak

Onze aanpak is altijd gericht op het samen ontwerpen van de maatwerk projecten. De begeleiding en adviezen zijn zeer persoonlijk. Het advies en de ontwerpen zijn een afspiegeling van uw wensen. Indien u tekeningen van uw huis meeneemt in een eerste gesprek is een goede start reeds gemaakt!

In de showroom hebben we meubelvoorbeelden en materiaalsamples waarmee de kwaliteit kan worden getoond. Naast de meubels is er bijvoorbeeld keuze uit een breed scala van houtprofileringen en klassiek freeswerk welke ik heb verzameld uit de diverse projecten in klassieke of jaren 30 stijl huizen. Ook hebben wij hier alle kleurstalen en materialen en kunnen details als grepen en deurbeslag worden gekozen.

Vanuit deze locatie werkt ons team en collega’s aan de intake en de ontwerpen. Wij zullen al het meetwerk aan huis zelf doen zodat we ook met de locatie een goed gevoel krijgen en de stijl perfect kunnen aanpassen aan de aanwezige architectuur.

Productie en montage

De meubels worden in eigen beheer geproduceerd zodat we altijd de eindcontrole behouden. Een vast door mij gecoördineerd installatieteam van timmerlieden bouwt de meubels vervolgens in met veel oog voor detail. Wederom met een zeer persoonlijke benadering. Inmiddels werk ik met een uitgebreid team dus ook uitgebreide en zakelijke projecten voor horeca en kantoor zijn geen enkel probleem.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken met mij of een van de collega’s. Dit kan vrijblijvend op uw locatie of in de showroom te Amsterdam. We werken door heel Nederland, maar traditioneel zijn we vaak te vinden in Amsterdam, Den Haag, Het Gooi en Utrecht.

Aangezien wij vaak met een drukke planning worden geconfronteerd is het raadzaam eerst een afspraak te maken.

Graag zijn wij u van dienst!

AboutUsMarta2