Urban 30’s

Een keuken op maat laten maken en ontwerpen is een kwestie van kiezen en smaak. In Nederland en vooral in Den Gaag, Utrecht en Amsterdam zijn veel jaren dertig stijl huizen. Deze stijl leent zicht uitstekend voor mooie architectonische details. Een keuken in deze stijl is perfect passend in dit type huizen. In het algemeen kent Oock vier hoofdstijlen met betrekking tot de maatwerk keukens. Uiteraard worden de keukenontwerpen altijd geheel naar wens uitgetekend. Dat betekent dat er binnen de hoofdstijlen in het ontwerp altijd gevarieerd wordt totdat een unieke keuken op maat speciaal en alleen voor u als klant is ontworpen.


De hoofdstijlen zijn als volgt:


Urban Modern: moderne vaak greeploze keukens met gespoten of eiken fronten of een combinatie hierin.


Urban 30’s: een combinatie tussen modern en klassiek. Strakkere keukens op maat met eenvoudige paneeldeuren en plinten maar verder geen sierelementen waardoor perfect passend in jaren dertig/ jaren ’30 huizen.


Chique Classic: klassieke keukens met geprofileerde paneeldeuren en veel decoratieve en bewerkte stijl en sierelementen.


Country Classic: Enigszins klassieke keukens met paneeldeuren maar met simpelere decoratieve elementen en meer landelijke elementen.


Kenmerken van de Urban 30’s keuken.


Uw maatwerk keuken in jaren dertig stijl wordt altijd met paneeldeuren ontworpen. Dit zal vaak van het type facet profiel zijn. Verder zullen in de keuken naast de plinten niet veel andere decoratieve elementen terug te vinden zijn. De indeling van de keuken is naar wens. Een kookeiland is altijd mooi ook in combinatie met hoge kasten. Stijlelementen en profileringen worden vaak aangepast aan de huis aanwezige stijlelementen.


Het keukenblad bij de jaren 30 keukens draagt bij aan de uitstraling van de maatwerk houten keuken. Vaak wordt gekozen voor de iets klassiekere keukenbladen: vaak geeft graniet de mooiste uitstraling maar ook terrazzo komt erg mooi uit of belgisch hardsteen uiteraard.


De keukens worden met grepen of greeploos uitgevoerd. Oock levert een groot assortiment aan klassieke grepen en knoppen voor uw keuken. Vaak in messing, antiek messing of nikkel.


Uiteraard kunnen alle moderne zaken worden geintegreerd. Dit geldt zo wie zo voor de apparatuur maar ook voor de lades van BLUM met soft closing en moderne apothekerskasten of systemen voor de hoek zoals Le Mans van PEKA.

Meer Urban 30's zien? Ga naar Photo Gallery

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN

 

[/column]