Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

Werkwijze

 

Duidelijkheid op Maat


Oock kent een transparante en persoonlijke werkwijze. Het begint met een gesprek met onze ontwerper. We inventariseren al uw wensen over de afmetingen, indeling en stijl van de boekenkast, kamer-en-suite of interieurproject. Hiervoor kunt u het beste langskomen in onze showroom om zo ook een beeld te vormen van onze kwaliteitsnormen en alle keuzes. Bekijk onze mogelijkheden en laat ons een blik werpen op uw wensen.Neem ook bouwtekeningen, maten en voorbeelden mee. Dat is handig om u van een goed advies te voorzien.

1. Voorstel

Op basis van onze inventarisatie ontvangt u een uitgebreid en vrijblijvend prijsvoorstel.

 

2. Ontwerpproces

Na uw akkoord beginnen we met het ontwerpproces. We maken van de boekenwand, keuken of van uw gehele interieur tekeningen en ontwerpen, en zullen deze blijven aanpassen totdat alle details geheel naar uw wens zijn.

 

3. Inmeten en laatste details

In deze fase bespreken we de laatste details zoals kleur, greepjes en de eventuele andere wensen voor uw keuken of boekenkast op maat. Ook komen wij nu op locatie de producten uitgebreid inmeten. Na definitieve goedkeuring stellen we een overeenkomst op waarna alles in productie gaat.

 

4. Installatie

Na 4-6 weken maken wij een afspraak om de installatiedatum te bevestigen.

Gemaakt van het beste materiaal en techniek

Oock werkt met de beste en duurzaamste materialen. Elke boekenkast of boekenwand is grotendeels gemaakt van massief Europees hardhout. Hardhout dat we ook gebruiken voor de planken opdat ze de maximale draagkracht bieden. Verder zijn veel modellen van de boekenkast voorzien van keeplatten zodat u de planken kunt verstellen. Dat is flexibiliteit. Verder worden onze producten gespoten, handmatig afgelakt of kan bijv. eikenhout in de olie worden gezet. Dit alles in een kleur naar wens. 

 

Volledige en snelle (op)levering


Bij Oock weet u exact waar u aan toe bent. Dat betekent dus heldere offertes plus een exacte omschrijving van het project. Na een invetarisatie van de wensen wordt binnen twee dagen de offerte verstuurd.

Heldere offertes


Vakmanschap, snelle levertijden (4-6 weken) en natuurlijk een gedegen voorbereiding zorgen voor zo min mogelijk overlast bij de installatie. De installatie van een boekenwand of ensuite kan binnen twee dagen voltooid zijn.

 

Enkele voorbeelden van onze keuzemogelijkheden:


• Gespoten of met de hand gelakt
• Eiken wel of niet afgewerkt met olie
• Met of zonder keeplatten
• Indeling en maten
• Kleur
• Stijl, jaren dertig, modern of klassiek
• Een ruime keuze uit kroonlijsten en deurprofielen

 

Overtuig uzelf! Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door alle keuzes.