Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Zakelijk


Alle producten zijn ook leverbaar voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan archiefkasten, opbergkasten, werkplekken, inbouwkasten, bureaus en conferentietafels en recepties voor kantoren. Voor winkels maken wij schappen en toonkasten alsmede boekenkasten en balies. In de horeca maken wij barren, stoelen en tafels alsmede de totaalinrichting.


Oock ontwerpt individuele producten en gehele projecten en voert deze uit van ontwerp tot aan de inbouw. Onze focus ligt op kwaliteit en stijl. Wij onderscheiden ons door de speciale persoonlijke aandacht die we bieden aan de projecten en producten. Wij werken met verschillende grafische programma's om voor u een optimaal ontwerp te kunnen maken.


Tot slot verzorgen onze eigen mensen ook de installatie ter plaatse. Alles is bij ons mogelijk, neem voor vragen gerust contact met ons op! De houten meubels kunnen uitstekend als werkplek dienen en zijn zeer stijlvol. Inbouwkasten zijn erg geschikt als archief en opbergkasten. U kunt bij ons terecht voor uw gehele kantoor, niet alleen bureaus en kasten, maar ook voor bijvoorbeeld een receptiedesk en de ombouw van radiatoren. Het resultaat van de natuurlijke materialen is verbluffend.


Een kantoor ingericht door Oock betekent een stijlvolle, maar tegelijk ook praktische werkomgeving waarbij rekening wordt gehouden met de laatste trends in stijl en design alsmede de ergonomie die benodigd is bij de projecten. Bij de productie van meubels met grote afmetingen zorgt de fabricage in hardhout voor een hoge kwaliteit van de constructie.

Meer zakelijk zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN