Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

News

De nieuw verbouwde showroom is bijna klaar. Nieuwe kasten, keukens op maat, kamer ensuite en een kledingkast op maat met alle mogelijke opties staan bijna klaar hier in Amsterdam om door iedereen te worden bewonderd. Door de vele kleurstalen en materiaalopstellingen zijn goede keuzes zeer goed mogelijk en kan de kwaliteit worden beoordeeld.

Oock heeft zich geregistreerd op de Houzz site. Dit is een pinterest achtige site maar dan vooral op interieurs toegespitsts. Op deze site komen onze kasten en maatwerk keuken, maatkasten, kamer ensuite goed tot zijn recht. Zeker omdat nu direct gehele interieurs door de bezoekers kunnen worden bekeken. Onze producten zijn sterk afhankelijk van de interieurs waarin zij worden ingebouwdhttp://www.houzz.com/pro/oockinteriors/oock

Keukens op maat, boekenkast, kamer en suite, inloopkasten en kledingkasten en de laatste trends bekijken? OOCK heeft een prachtige pinterest site geopened. Voel u vrij om onze albums te volgen. Op deze wijze blijft u op de hoogte van de laatste projecten en trends en up to date met de prachtige eigentijdse interieurs van onze klanten in Amsterdam, De Bilt, Den Haag en Utrecht. Aangezien er veel voor Expats in Amsterdam wordt gewerkt is OOCK een echt internationaal bedrijf met een cosmpolitische uitstraling.

https://nl.pinterest.com/oockmaatwerk

Om onze klanten te inspireren over de laatste trends om een keuken op maat of kamer ensuite te laten ontwerpen, zijn wij begonnen met een BlogSpot over interieurs:Interieurbouw-oock.blogspot.comOp deze blog schrijven wij over de nieuwste trends op het gebied van boekenkasten, inloopkasten en kledingkasten interieurontwerpen van beroemdheden, onze interessante projecten in Amsterdam en Den Haag en veel meer.

SUSIE is dé shopaholic van Nederland. Ze ontdekt graag alle hippe, nieuwe en meest bijzondere adressen in de meest trendy en gezellige steden en dorpen. Samen met SUSIE kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent, ook bij Oock. Ze inspireert, prikkelt en verrast.

Oock heeft een profiel op facebook geopend om onze vrienden up to date te houden van onze interieurbouw projecten . Elke week posten we foto albums van onze kamer ensuites en maatwerk keukens vol inspiratie en ideeen voor interieurs op maat. We proberen ook op de hoogte te blijven met interieurontwerp design &trends in de architectuur wereld. Klik op de link om een kijke te nemen en en als je het leuk vind onze vriend te worden.
http://nl-nl.facebook.com/oock.maatwerk

Om onze advertentie te vinden in het december nummer van Residence:een advertentie alleen voor de echte boek en boekenkast liefhebber.