Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Projectbegeleiding


Uw verbouwing of interieurbouw project door Oock laten coordineren? Bij de voorgaande links hebben we veel over projecten, architecten en interieurbouw en interieurprojecten gesproken. Dit zijn allemaal specialiteiten van Oock waarbij in het kort tekenwerk, 3D ontwerpen, inmeten, uitvoering van inbouwkasten, timmerwerk, inloopkasten, keukens op maat worden gecombineerd.


Oock werkt veel met andere partijen en heeft veel ervaring met interieurbouw en gehele verbouwingen. Hierdoor treedt Oock vaak op als coordinator en project begeleider bij totaalprojecten en verbouwingen. Onze visie op ontwerp en stijl in combinatie met onze technische achtergrond zijn hier het grote voordeel. Oock vertaalt hier de 3D en design onderdelen in technische instructies voor de betrokken partijen en houdt de lijnen kort. Er is nu een aanspreekpunt en zaken in de verbouwing zullen niet door elkaar lopen. Kwaliteitscontrole, communicatie en stijl dienen allemaal uit te monden in een kwalitatief hoogwaardige verbouwing.


Alle onderdelen kunnen worden gecombineerd in een heldere projectplanning. Voor elk onderdeel zullen aparte offertes worden voorgedragen waarbij Oock advies geeft over prijs en kwaliteit. Denk hierbij aan vloeren, aannemer, dakdekker, loodgieter, timmerman en architect. In de uitvoering controleert Oock de uitvoering en houdt alle partijen op 1 lijn.

Meer projectbegeleiding zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN