Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Keuken op Maat


Oock ontwerpt, vervaardigt en levert keukens geheel op maat gemaakt. Maatwerk keukens ontwerpen is een leuk en prettig proces bij Oock. Het ontwerpen en laten maken van een keuken op maat is zeer persoonlijk. Daarom wordt in de ontwerpfase van de keuken rekening gehouden met uw wensen, de stijl van de keuken en ergonomische en functionele details. Als keukenleverancier en keukendealer zorgen wij via 3D ontwerpen dat u in de beginfase van zeer betrokken raakt bij het proces.

 

De kwaliteit van de maatwerk keuken is hoog. Oock werkt veel met hoogwaardige natuurlijke materialen. U kunt kiezen voor een massief houten keuken in combinatie met een werkblad in natuursteen. Hiernaast zijn vele materialen mogelijk voor uw keuken op maat. Een keuken op maat is meer dan alleen een product bestellen. Het is een onderdeel van de hedendaagse lifestyle waarbij koken een onderdeel is van uw vrijetijdsbesteding en de keuken en keukeneiland vaak worden geintegreerd in de woonkamer.

 

Oock is dus niet alleen de keukenontwerper maar adviseert in het ontwerp ook over de effecten van de keuzes op uw omgeving en lifestyle. Oock houdt in het ontwerp van uw maatwerk keuken rekening met trends, ergonomie en kwaliteit.

Dit kan alleen door een persoonlijke aanpak waarbij wij luisteren naar uw wensen maar ook samen kijken naar gedrag en omgeving. In een eerste afspraak kunnen wij u uitgebreid adviseren over uw ideale keukenontwerp en keuken op maat.

Meer keukens op maat zien? Ga naar Photo Gallery


Meer zien en lezen over maatwerk keukens?

<>

 

 

 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN

 

[/column]