Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaalprojecten


Een maatwerk keuken, kledingkasten, boekenkasten en een kamer ensuite in een huis tegelijk realiseren? Bij een combinatie van meerdere van de producten van Oock is sprake van een totaalproject. De stijl van de meubels, inbouwkasten en keukens kan nu worden doorgevoerd in alle producten en ontwerpen wat eenduidigheid en lijn geeft in uw huis of kantoor. Alle belangrijke elementen als kleurstelling, houtprofilering, materiaalkeuzes en stijl zullen in lijn met elkaar zijn. Dit wordt in de ontwerpfase reeds duidelijk doordat alle stijl elementen meteen duidelijk zichtbaar en inzichtelijk zijn in een totaaloverzicht.


Een andere voordeel van totaalprojecten is dat de prijs per product zal zakken door efficiency in de productie van de kasten, inbouwkasten en keukens op maat.


Steeds vaker combineren klanten verschillende producten van Oock. Vooral keukens op maat, kamer ensuite en inbouw en inloopkasten worden gecombineerd. Ook is er nu een aanspreekpunt die op de hoogte is van alle elementen die een rol spelen in zo’n project. Het scheelt enorm veel tijd in ontwerp en uitvoering om producten te combineren. Doordat onze rol als adviseur zicht uitstrekt over alle gebieden worden fouten voorkomen. Dit is vooral het geval als meerdere partijen verschillend werk uitvoeren waarbij een zekere afstemming noodzakelijk is.


Als het mogelijk is om bij een totaalproject of verbouwing zaken te combineren zullen wij dit altijd adviseren.

Meer totaalprojecten zien? Ga naar Photo Gallery

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN