Maatwerk boekenkast - kast op maat - kamer ensuite - keuken - maatwerk meubel

Nederlands | English

 

 

 

 

 

 

 

 

WERKWIJZE - ENSUITE

Werkwijze kamer ensuite


Een kamer ensuite laten maken en ontwerpen? Hoe werkt dat en wat is de werkwijze?


1- Wensen kenbaar maken


Graag ontvangen wij eerst een korte omschrijving van de wensen en de globale breedte en hoogtemaat. Dit kan zonder verdere detailomschrijving van de stijl en details van de ensuite maar hoe meer details we weten hoe beter. In een duidelijke email of tijdens een afspraak. Een afspraak kan op locatie of in de showroom. Vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.


2- Offerte


Na dit verkennend gesprek volgt altijd de offerte waarin duidelijk een prijs , materiaalomschrijving en voorbeeldindeling wordt gegeven. Nu zijn dan in ieder geval de globale kosten voor de ensuite en de afwerking hiervan bekend.


3- Ontwerpfase


Na acceptatie van de offerte worden meerdere ontwerpen in 3D gemaakt van de ensuite met de gekozen of voorgestelde indeling. Deze worden doorgestuurd tezamen met een voorstel voor de details rondom de profielen en panelen.


4- Inmeten en laatste afspraken


Nadat de 3D ontwerpen van de kamer ensuite bekend zijn zullen we afspraak maken om de kamer ensuite in te meten. Tijdens deze afspraak worden de 3D ontwerpen besproken om zo tot de juiste keuzes te komen.


5- 2D AutoCad tekeningen en details


Na het inmeten worden de AutoCad 2D tekeningen gemaakt met de definitieve werktekening, maatvoering, doorsnedes en detaillering. Hierna kan nog een laatste afspraak volgen om de details als kleur en profilering van de kamer ensuite nogmaals te bespreken.


6- Akkoord en productie


Na goedkeuring van de tekeningen van de ensuite wordt alles in productie genomen, wordt er een opdracht gemaakt en zullen wij een aanbetaling vragen.


7- Installatie


Rond de 5-6 weken laten zullen we een planning maken om uw kamer ensuite te komen installeren. Dit zal rond de 2-3 werkdagen in beslag nemen. De ensuite is in grote delen al in de fabriek gemonteerd dus de overlast is echt gering. De ensuite kan worden gespoten, in de grondverf worden geleverd of worden handgeschilderd. De laatste laag zal aan het einde plaatsvinden.

Meer kamer ensuite zien? Ga naar Photo Gallery 

Twitter Instagram Skype pinterest Facebook

LAAT ONS UW WENSEN WETEN

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of misschien
wilt u gewoon een vraag stellen of een afspraak
maken. Laat het ons weten of bezoek onze showroom
en bekijk onze meubels op maat. Een goede
omschrijving van uw wensen is altijd zinvol.

MEER WETEN